Welkom

…bij Camperplaats Hancate

De plek om te overnachten, uit te rusten en te genieten van de mooie omgeving

IMG_7795

Verscholen tussen de bossen en de velden, in het hart van het mooie Reggedal ligt Camperplaats Hancate. Deze ruime camperplaats ligt in een gebied met een rijke geschiedenis, prachtige natuurgebieden en een groot aanbod aan recreatiemogelijkheden. Ook toeristische trekpleisters als het Pieterpad, de Lemelerberg en het Nationaal park De Sallandse Heuvelrug liggen binnen handbereik, waardoor fiets- en wandelroutes ‘voor de deur’ starten.

Het schitterende Reggedal strekt zich uit onderaan de Sallandse Heuvelrug in het hart van Overijssel. De Regge baant zich al kronkelend een weg door dit indrukwekkende landschap. Daarbij passeert de rivier pittoreske dorpjes, landgoederen, bossen en velden. Een landschap waarin vervlogen tijden bewaard zijn gebleven en waar u nog volop rust en ruimte vindt. De alomtegenwoordige natuur leent zich dan ook uitstekend voor lange wandel- en fietstochten. Maar ook andere vormen van recreëren behoren tot de mogelijkheden, zoals vissen, kanoën of golfen. Kortom een camperplaats waar u heerlijk tot rust kunt komen en van de natuur kunt genieten.

Camper 1

Overige mogelijkheden op en rond de camperplaats:

  • U hebt de mogelijkheid om uw toilet- en vuilwatertank op de camperplaats te legen en uw schoonwatertank te vullen.
  • Tevens bieden wij onze gasten elektra en gratis WiFi aan.
  • Even gezellig buiten de deur eten? Er bevind zich een restaurant binnen 100 meter van de camperplaats.
  • Activiteitencentrum Aktief Overijssel (naast de camperplaats) biedt u diverse mogelijkheden om van de omgeving te genieten, waaronder fietsen, kanoën of golfen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *